IZJEMNA POMLADNA PONUDBA SKORAJ NIČ-ENERGIJSKIH HIŠ (SNEH)
V vse hiše Lumar je standardno vgrajen sistem prezračevanja z rekuperacijo, ki zagotavlja vedno svež zrak, kar je bistvenega pomena za naše dobro počutje in bivalno ugodje. Ob tem pa zagotavlja tudi majhno porabo energije in omogoča pridobitev nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada.

Zaradi izjemnega zanimanja smo ponudbo podaljšali do 30. junija 2019.


3 OPTIMIRANI PAKETI AKCIJSKIH HIŠ SNEH

SKORAJ NIČ-ENERGIJSKE HIŠE (SNEH) v Pomladni ponudbi lahko izbirate v 3 optimiranih paketih. Tako lahko dobite izbrane SKORAJ NIČ-ENERGIJSKE HIŠE (SNEH) Lumar v paketu Lumar SMART, BEST BUY ali EKO. Paketi so odgovor na želje in potrebe kupcev in ponujajo optimiran izbor tehnološko ter izvedbeno kakovostnih hiš Lumar, ki predstavljajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

LUMAR OPTIMIRANI PAKETI SMART

Lumar SMART je cenovno dostopna ponudba hiš s tehnologijo SKORAJ NIČ-ENERGIJSKE HIŠE (SNEH) LUMAR.

> Prenesite letak s Pomladno ponudbo Lumar
> Prenesite letak Sončna elektrarna Lumar

LUMAR OPTIMIRANI PAKETI BEST BUY

Lumar BEST BUY je ponudba hiš s tehnologijo SKORAJ NIČ-ENERGIJSKE HIŠE (SNEH) LUMAR z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno.

> Prenesite letak s Pomladno ponudbo Lumar
> Prenesite letak Sončna elektrarna Lumar

LUMAR OPTIMIRANI PAKETI EKO

Lumar EKO je ponudba hiš s tehnologijo SKORAJ NIČ-ENERGIJSKE HIŠE (SNEH) LUMAR s toplotnim ovojem iz ekoloških materialov.

> Prenesite letak s Pomladno ponudbo Lumar
> Prenesite letak Sončna elektrarna Lumar


V HIŠAH LUMAR DO 30. JUNIJA STANDARDNO

V HIŠAH LUMAR DO 30. JUNIJA STANDARDNO:

  • Vodenje postopka za pridobitev gradbenega dovoljenja (DGD) ter PZI projektne dokumentacije
  • Vodenje postopka za pridobitev nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada
  • Dvojna obloga zunanjih in notranjih sten
  • Prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka
  • Toplotna črpalka s talnim gretjem
  • Sončna elektrarna (hiše Primus Zero Emission in izbrane hiše iz ponudbe Zero Emission)
  • Alu obloga oken
  • Nadstandarden nabor finalnih materialov

SKORAJ NIČ-ENERGIJSKE HIŠE (SNEH) V AKCIJI

Za hiter in enostaven pregled cen z upoštevanim popustom in subvencijo Eko sklada, smo za vas pripravili informativno tabelo cen izbranih SKORAJ NIČ-ENERGIJSKIH HIŠ (SNEH) LUMAR. Za ostale hiše iz naše ponudbe ali individualno zasnovane projekte, vam bomo z veseljem pripravili ponudbo na osnovi povpraševanja. S klikom na posamezno ceno lahko pošljete povpraševanje za izbrano hišo v ponudbi.

Ponastavite iskanje

Bivalna površina (m2)


Cenovni okvir (€)Vse cene so v EUR in so informativne. V ceno je vključen DDV. Za stanovanjske hiše do 250 m² stanovanjske površine znaša 9,5 %, za stanovanjske hiše nad 250 m² stanovanjske površine in za poslovne stavbe pa 22 %.

* Informativen izračun z upoštevanim 9,5% DDV, predvidenimi subvencijami in popusti. Izračun energijske učinkovitosti je narejen s programom PHPP, lokacija Ljubljana, orientacija jug. Višina subvencije Eko sklada je skladna z aktualnim javnim pozivom 54SUB-OB17. Cene so informativnega značaja, slikovni material je simboličen. Pridružujemo si pravico do sprememb popravkov in tehničnih izboljšav. Cene veljajo za prodane hiše v Republiki Sloveniji.
facebook
Youtube
twitter
LinkedIn
twitter
LinkedIn