10 LET HIŠE PRIMUS, 10 LET IZJEMNEGA TEHNOLOŠKEGA RAZVOJA
Minilo je deseto leto odkar smo razvili hišo Primus za Mitjo Petkovška. Enostavna in odprta tlorisna zasnova se je izkazala za izjemno uporabno in priljubljeno rešitev. Do danes smo razvili uspešno družino hiš Lumar Primus, ki s svojo kompaktno, racionalno in energetsko učinkovito zasnovo ponuja optimalen vstop v razred skoraj nič-energijskih enodružinskih hiš (SNEH). Čiste linije, sodobnost, kompakten dizajn in veliko prostora za individualnost je na voljo na 120, 130, 137 in 150 kvadratnih metrih. Pionirska vloga pri razvoju novih tehnologij in ustvarjanje trendov nam danes omogoča, da vam lahko skoraj nič-energijske hiše (SNEH) Primus ponudimo po najboljšem razmerju med kakovostjo in ceno, istočasno pa lahko za njih pridobite do 20.000 EUR nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada.

IZJEMNA PONUDBA SKORAJ NIČ-ENERGIJSKIH HIŠ (SNEH) LUMAR PRIMUS NA KLJUČ DO 15. FEBRUARJA 2018

Lumar PRIMUS SMART je cenovno dostopna ponudba hiš s tehnologijo SKORAJ NIČ-ENERGIJSKE HIŠE (SNEH) LUMAR.

> Prenesite letak z ZIMSKO PONUDBO Lumar
> Vse hiše Lumar PRIMUS v AKCIJI

Lumar PRIMUS BEST BUY je ponudba hiš s tehnologijo skoraj NIČ-ENERGIJSKE HIŠE (SNEH) LUMAR z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno.

> Prenesite letak z ZIMSKO PONUDBO Lumar
> Vse hiše Lumar PRIMUS v AKCIJI

Lumar PRIMUS EKO je ponudba hiš s tehnologijo skoraj NIČ-ENERGIJSKE HIŠE (SNEH) LUMAR s toplotnim ovojem iz ekoloških materialov.

> Prenesite letak z ZIMSKO PONUDBO Lumar
> Vse hiše Lumar PRIMUS v AKCIJI

IZJEMNA PONUDBA SKORAJ NIČ-ENERGIJSKIH HIŠ (SNEH) LUMAR PRIMUS NA KLJUČ DO 15. FEBRUARJA 2018

Za hiter in enostaven pregled cen z upoštevanim popustom in subvencijo EKO sklada, smo za vas pripravili informativno tabelo cen izbranih SKORAJ NIČ-ENERGIJSKIH HIŠ LUMAR PRIMUS. Za ostale tipske in individualne hiše se izračun izdela na osnovi vašega povpraševanja.

Število rezultatov iskanja: 2

Ponastavite iskanje

Bivalna površina (m2)


Cenovni okvir (€)Vse cene so v EUR in so informativne. V ceno je vključen DDV. Za stanovanjske hiše do 250 m² stanovanjske površine znaša 9,5 %, za stanovanjske hiše nad 250 m² stanovanjske površine in za poslovne stavbe pa 22 %.

* Informativen izračun z upoštevanim 9,5% DDV, predvidenimi subvencijami in popusti. Izračun energijske učinkovitosti je narejen s programom PHPP, lokacija Ljubljana, orientacija jug. Višina subvencije Eko sklada je skladna z aktualnim javnim pozivom 54SUB-OB17. Cene so informativnega značaja, slikovni material je simboličen. Pridružujemo si pravico do sprememb popravkov in tehničnih izboljšav. Cene veljajo za prodane hiše v Republiki Sloveniji.
facebook
Youtube
twitter
LinkedIn
twitter
LinkedIn