NOVICE

Prvi jesenski dan odprtih vrat

Prvi jesenski dan odprtih vrat

V soboto, 14. septembra, med 10. in 17. uro, pripravljamo DAN ODPRTIH VRAT na hišah Primus-D 137d in Delta 120. Za več informacij se obrnite na gospoda Centriha (041 613 762). Se vidimo!

V že zgrajenih hišah, ki ju odlikuje sodobno oblikovanje, največja možna uporabnost, energetska učinkovitost in bivalno ugodje, bomo predstavili tudi številne Jesenske ugodnosti za izbrane najbolj iskane nizkoenergijske hiše Lumar v izvedbi na ključ. Naše vrhunske hiše so v času Jesenskih ugodnosti na voljo po še bolj ugodnih cenah.


O HIŠI DELTA 120

Hiša Delta 120 iz skupine AVANTGARDE je zasnovana kot sodobna nizkoenergijska enodružinska hiša, ki po svoji funkcionalnosti in obliki najbolj odgovarja sodobnemu – ekološko ozaveščenemu načinu bivanja. Grajena je s konstrukcijskim sistemom Lumar PRESTIGE. Z vgrajenim sistemom prezračevanja hiša izpolnjuje pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.

KAKO DO LOKACIJE/DELTA 120

AC Ljubljana - Novo mesto izberemo izvoz Grosuplje zahod in peljemo proti Grosuplju. Na koncu Grosuplja v krožišču peljemo proti Dobrepolju. Peljemo 1km in v križišču zavijemo desno proti Dobrepolju (Videm). Peljemo cca. 300m do odcepa za Malo Mlačevo. Peljemo proti naselju Malo Mlačevo. Parkirišče je pred gasilskim domom. Hiša je v centru naselja. Od parkirišča nadaljujemo pot proti naselju. Po cca. 50m zavijemo levo in nadaljujemo pot cca. 100m do hiše. 


O HIŠI PRIMUS-D 137d

Hišo Primus-D 137d iz skupine AVANTGARDE odlikuje sodobno oblikovanje, izjemno racionalen tloris ter visoka energetska varčnost. Hiša je grajena v standardu pasivne hiše, z vgrajenim sistemom prezračevanja izpolnjuje pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Potreba po energiji za ogrevanje znaša ≤ 10 kWh/m2a. Zaradi velikega deleža uporabljene naravne izolacije, celuloza in lesna vlakna, ter izjemno majhne potrebe po energiji za ogrevanje se hiša uvršča v najvišji rang subvencij Eko sklada. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.

KAKO DO LOKACIJE / PRIMUS-D137d

AC Ljubljana - Novo mesto izberemo izvoz Grosuplje zahod in peljemo proti Grosuplju. Peljemo mimo trgovine Hofer in v naslednjem krožnem prometu izberemo tretji izvoz. Peljemo naravnost skozi križišče in zavijemo levo v Pod gozdom cesta III. Peljemo do hišne številje 28. Hiša je na desni strani za hišo.


PREDSTAVITVE LUMARJEVIH STROKOVNJAKOV

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje pasivnih in nizkoenergijskih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar.

Prvič se bo na Lumarjevih dnevih odprtih vrat predstavila Toyota, ki bo omogočila testne vožnje s svojimi vozili.

Veselimo se druženja z vami.

Vaš Lumar

AKTUALNE NOVICE 

23.12.2016
Srečno 2017!
23.12.2015
Srečno 201625.12.2012
Zavedamo se...

© Lumar IG d.o.o., 2006-2015