NOVICE

Marko Lukić član uprave Green Building Group

Marko Lukić član uprave Green Building Group

Z julijem je direktor družbe Lumar IG Marko Lukić postal član nove dvočlanske uprave skupine Green Building Group (GBG).

»Z imenovanjem v upravo skupine in glede na našo vlogo v skupini smo dobili še eno potrditev in priznanje, da so znanje, izkušnje ter strokoven kader podjetja Lumar tisti, ki lahko aktivno sodelujejo pri dolgoročnem razvoju celotne skupine. Omenjeno za nas pomeni tudi priložnost za še aktivnejše in odločnejše vstopanje na rastoče nemško govoreče področje, kjer smo že zaznali precejšnje zanimanje za naše kakovostne nizkoenergijske in pasivne hiše. To je v današnjih težkih gospodarskih razmerah s katerimi se soočamo pri vsakodnevnem poslovanju pomembno za našo nadaljnjo nemoteno rast in razvoj,« je povedal direktor Lumarja Marko Lukić. Kot član uprave GBG je zadolžen za tehnično področje in razvoj novih tehnologij.

Skupina, ki jo ob Lumarju sestavljajo še Hanlo, Bau mein Haus in Libella, ima sedež v Gradcu in proizvodnjo na treh lokacijah, dveh v Nemčiji in eni v Sloveniji. Z več kot 80 milijoni evrov prihodkov je GBG eden vodilnih ponudnikov montažne gradnje na nemško govorečem področju. Skupina zaposluje okoli 600 zaposlenih in lahko proizvede približno 1.200 montažnih objektov letno.

AKTUALNE NOVICE 


23.12.2016
Srečno 2017!
23.12.2015
Srečno 2016


25.12.2012
Zavedamo se...


© Lumar IG d.o.o., 2006-2015