NOVICE

Zahvala za obisk na sejmu DOM 2013

Zahvala za obisk na sejmu DOM 2013

Končal se je sejem DOM 2013, kjer smo uspešno predstavili naše inovativne nizkoenergijske in pasivne montažne rešitve. Hvala vsem, ki ste nas obiskali.

Med 12. in 17. marcem smo se predstavljali na sejmu DOM 2013. Tudi tokrat smo pripravili številne novosti in pomladanske ugodnosti. S svojim hišnim arhitektom in izbranimi mladimi ter že priznanimi slovenskimi arhitekti smo razvili novo generacijo montažnih hiš, ki so odličen dokaz, da je tudi tipska hiša lahko energetsko učinkovita, sodobna in kakovostno oblikovana. Temu smo sledili pri nadgradnji idejnih zasnov prodajnih uspešnic hiš PRIMUS in SOLARIS. Najbolje prodajana pasivna hiša PRIMUS je od sedaj tudi v mansardni izvedbi in posebni izvedbi z ložo, medtem ko smo hiši SOLARIS dodali nekoliko večjo tlorisno zasnovo s 119 m², ki ima kot original odlično razporejen in funkcionalen tloris.

Temu smo pa sledili tudi pri razvoju povsem novih sodobnih in izjemno funkcionalnih hiš DOMUS ter KUBUS. Nova linija energetsko učinkovitih hiš DOMUS s svežo in sodobno oblikovno zasnovo cilja v segment najbolj pogostih urbanističnih usmeritev glede etažnosti, oblike in naklona strehe. Nova je tudi hiša Kubus 148, ki s svojo razgibano zunanjostjo, funkcionalnim tlorisom in velikimi steklenimi površinami ponuja odlično bivalno počutje. Tako lahko že med široko izbiro njihovih klasično in sodobno oblikovanih hiš najdete vašo prav posebno hišo. Uresničimo pa lahko vašo željo po povsem unikatnem in edinstvenem domu, saj pri gradnji individualnih montažnih objektov z Lumar IG danes praktično ni več omejitev.

Lumar Silent in Lumar Silent Top

Zagotavljanje kakovostnega bivalnega ugodja v vseh hišah Lumar je eno njihovih ključnih prizadevanj. Zato so v želji po zagotavljanju boljše zvočne izolativnosti v spalnih prostorih, kjer je hrup najbolj moteč, razvili novo tehnologijo Lumar Silent. Z novo tehnologijo v podjetju Lumar IG sledijo sloganu Živeti najbolje in kupcem ponujajo izdelek, ki z vgrajevanjem naravnih materialov v konstrukcije ter drugih tehnoloških rešitev, izboljša tako bivalno ugodje kot tudi bivalno klimo. Z novo tehnologijo v Lumarju zagotavljajo do vsaj 5 dB boljšo zvočno izolativnost.

 Vsem, ki ste nas obiskali in skupaj z nami spoznavali svet inovativne nizkoenergijske in pasivne gradnje hiš se zahvaljujemo.

Prvi dan odprtih vrat

V soboto 23. marca 2013, med 10. in 16. uro., pripravljamo prvi DAN ODPRTIH VRAT. Predstavili bomo dve naši TOP hiši. Že vseljeno hišo Primus 137 bomo predstavili na Brdu pri Ljubljani, medtem ko bo hiša Solaris 115 v fazi gradnje na ogled v Dragočajni pri Medvodah. Obe montažni hiši sta v času Pomladanskih ugodnosti na voljo po še bolj ugodnih cenah. Vljudno vabljeni!

Vaš Lumar

AKTUALNE NOVICE 
23.12.2016
Srečno 2017!
23.12.2015
Srečno 2016


25.12.2012
Zavedamo se...

© Lumar IG d.o.o., 2006-2015