NOVICE

23. marec: Dan odprtih vrat

23. marec: Dan odprtih vrat

V soboto 23. marca 2013, med 10. in 16. uro, pripravljamo prvi DAN ODPRTIH VRAT. Dodatne informacije o poti do hiše Primus-E 137 dobite na 041 613 762, za hišo Solaris 115 pa na 051 649 879. Vljudno vabljeni!

Že vseljeno hišo Primus 137 bomo predstavili na Brdu pri Ljubljani, medtem ko bo hiša Solaris 115 v fazi gradnje na ogled v Dragočajni pri Medvodah. Obe hiši sta v času Pomladanskih ugodnosti na voljo po še bolj ugodnih cenah.

O HIŠI PRIMUS-E 137

Hišo Primus-E 137 iz skupine AVANTGARDE odlikuje sodobno oblikovanje, izjemno racionalen tloris in največja možna uporabnost ter visoka energetska varčnost, ki ustreza zahtevam »pasivnega standarda«. Hiša je grajena s konstrukcijskim sistemom Lumar PASIV. Z vgrajenim sistemom prezračevanja hiša izpolnjuje pogoje Eko sklada RS za pridobitev nepovratnih sredstev. Hiša izkazuje porabo primarne energije za ogrevanje ≤ 10 kWh/m2a. Zaradi majhne porabe energije in velikega deleža uporabljene naravne izolacije, celuloze in lesnih vlaken, je uvrščena v najvišji rang subvencije Eko sklada RS. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.

O HIŠI SOLARIS 115

Hišo Solaris 115 iz skupine AVANTGARDE odlikuje sodobno oblikovanje, izjemno racionalen tloris in največja možna uporabnost ter visoka energetska varčnost. Grajena je s konstrukcijskim sistemom Lumar PRESTIGE. Z vgrajenim sistemom prezračevanja hiša izpolnjuje pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.

LUMAR SILENT IN LUMAR SILENT TOP

Zagotavljanje kakovostnega bivalnega ugodja v vseh hišah Lumar je eno naših ključnih prizadevanj. Zato smo v želji po zagotavljanju boljše zvočne izolativnosti v spalnih prostorih, kjer je hrup najbolj moteč, razvili novo tehnologijo Lumar Silent. Z novo tehnologijo v Lumarju zagotavljamo do vsaj 5 dB boljšo zvočno izolativnost.

PREDSTAVITEV NOVIH ENERGETSKO UčINKOVITIH HIŠ

Najbolje prodajana pasivna hiša PRIMUS je od sedaj tudi v mansardni izvedbi in posebni izvedbi z ložo, medtem ko smo hiši SOLARIS dodali nekoliko večjo tlorisno zasnovo s 119 m², ki ima kot original odlično razporejen in funkcionalen tloris. Temu smo sledili tudi pri razvoju povsem novih sodobnih in izjemno funkcionalnih hiš DOMUS ter KUBUS. Nova linija energetsko učinkovitih hiš DOMUS s svežo in sodobno oblikovno zasnovo cilja v segment najbolj pogostih urbanističnih usmeritev glede etažnosti, oblike in naklona strehe. Nova je tudi hiša Kubus 148, ki s svojo razgibano zunanjostjo, funkcionalnim tlorisom in velikimi steklenimi površinami ponuja odlično bivalno počutje.

PREDSTAVITVE LUMARJEVIH STROKOVNJAKOV

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje pasivnih in nizkoenergijskih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar.

POMLADANSKE UGODNOSTI

Ob tem vas bomo seznanili tudi s POMLADANSKIMI UGODNOSTMI za naše izbrane TOP hiše. S strani predstavnika banke pa boste lahko pridobili tudi osnovne informacije o možnostih financiranja vaše bodoče hiše Lumar.

KAKO DO LOKACIJE/PRIMUS-E 137

Na zahodni obvoznici okrog Ljubljane izberemo izvoz Brdo. Peljemo mimo hotela Mons in nadaljujemo do semaforiziranega križišča in zavijemo desno v Brdnikovo ulico. Peljemo do hišne številke 21. Primus-E 137 se nahaja za to hišo.

KAKO DO LOKACIJE/SOLARIS 115

Iz avtoceste Ljubljana – Kranj zapeljemo na izvoz Vodice in peljemo levo proti Medvodam. Peljemo skozi kraj Valburga mimo šole in pri tabli za Smlednik zavijemo desno na makadam. Peljemo po makadamu mimo kapelice približno 500 metrov in na koncu zavijemo levo v novo naselje. Gradbišče je na levi strani pred hišno številko Dragočajna 1. 

Veselimo se druženja z vami.

Vaš Lumar

AKTUALNE NOVICE 

23.12.2016
Srečno 2017!
23.12.2015
Srečno 201625.12.2012
Zavedamo se...

© Lumar IG d.o.o., 2006-2015