NOVICE

Lumar na sejmu DOM 2013

Lumar na sejmu DOM 2013

Med 12. in 17. marcem na sejmu DOM 2013 predstavljamo naše inovativne in energetsko učinkovite nizkoenergijske in pasivne koncepte gradnje. Pripravljamo tudi številne ugodnosti

Obiščite nas in spoznajte svet inovativne gradnje in udobnega bivanja. Predstavili vam bomo najnovejše nizkoenergijske koncepte gradnje Lumar. Tudi tokrat smo za vas pripravili številne novosti in ugodnosti:

1. Lumar Silent in Lumar Silent Top – Zagotavljanje kakovostnega bivalnega ugodja v hišah Lumar je ena naših ključnih nalog. Zato smo v želji po izboljšanju zvočne izolativnosti v spalnih prostorih, kjer je hrup najbolj moteč, razvili novo zvočno bolj izolativno notranjo steno Lumar Silent. Z novim konceptom Lumar Silent do vsaj 5 dB boljše zvočne izolativnosti!

2. Nove idejne zasnove hiše Primus – naša najbolje prodajana pasivna hiša je dobila nove idejne zasnove in možnosti. Primus od sedaj tudi v mansardni izvedbi in posebni izvedbi z ložo.

3. Hiša Solaris 119 – uspešnemu Solarisu 115 smo dodali nekoliko večjo tlorisno zasnovo, ki ima kot original odlično razporejen in funkcionalen tloris.

4. Nove hiše – za sejem DOM smo pripravili povsem novo linijo hiš Domus, ki s svežo in sodobno oblikovno zasnovo cilja v segment najbolj pogostih urbanističnih usmeritev glede etažnosti, oblike in naklona strehe. Nova je tudi hiša Kubus 148, ki s svojo razgibano zunanjostjo, funkcionalnim tlorisom in velikimi steklenimi površinami ponuja odlično bivalno počutje.

5. Posebne sejemske pomladne ugodnosti za nakup naših nizkoenergijskih in pasivnih hiš.

6. Svetovanje Lumarjevih strokovnjakov – naši strokovnjaki vam bodo z veseljem odgovorili na vprašanja v zvezi z gradnjo, energetsko učinkovitostjo Lumarjevih hiš ter možnostmi pridobitve najvišjih nepovratnih sredstev Eko sklada RS. Povabili pa smo tudi strokovnjake s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar.

7. Posvet z Lumarjevim arhitektom – nudimo vam možnost individualnega posveta z arhitektom glede prilagoditev tipskih hiš vašim željam in potrebam. 

Obiščite nas na Gospodarskem razstavišču, dvorana A, od 12. do 17. marca, med 9.30 in 19.30 uro (v nedeljo do 18.00 ure).

Veselimo se srečanja z vami,

Vaša ekipa Lumar

AKTUALNE NOVICE 
23.12.2016
Srečno 2017!
23.12.2015
Srečno 2016


25.12.2012
Zavedamo se...

© Lumar IG d.o.o., 2006-2015