NOVICE

Imamo Zlato bonitetno odličnost AAA

Imamo Zlato bonitetno odličnost AAA

Spadamo med 1,6 % podjetij v Sloveniji, ki se lahko pohvali z oceno zlate bonitetne odličnosti. Zlato bonitetno odličnost nosijo izključno podjetja, ki imajo najvišjo bonitetno oceno odličnosti AAA kar tri leta zaporedoma.

»Veseli in ponosni smo, da spadamo med podjetja, ki zaradi svojega delovanja in dobrega poslovanja, predstavljajo najbolj zanesljivega, varnega in kredibilnega partnerja za vse deležnike v poslovnem procesu podjetja. Najvišja ocena je dodatna potrditev, da je pot po kateri gremo prava,« je povedal direktor Marko Lukić.

Direktor je ob podelitvi certifikata za Bisnode odgovoril še na tri vprašanja. 

1. Vemo, da že 3 leta zaporedoma odlično poslujete. Kakšna je vaša skrivnost? 

Držimo se načela, da delamo vsaj tako dobro, kot če bi delali za sebe.

2. Kaj za vaše podjetje in zaposlene pomeni Zlata bonitetna odličnost? 

Zlata bonitetna odličnost pomeni veliko priznanje in vzpodbudo, da še naprej vztrajamo na začrtani poti odličnosti. Ta je sicer kratkoročno bolj naporna in težja, dolgoročno pa zagotavlja stabilnost poslovanja in zadovoljstvo, ker si svoje delo opravil dobro. Je tudi odlično sporočilo za kupce naših hiš, da svoj dom gradijo z zanesljivim in varnim partnerjem, ki se drži dogovorjenih rokov in dogovorov.           

3. Kakšno je vaše poslovno ali osebno načelo, ki se ga držite v poslu oziroma življenju?

Delaj kot zase.

Zlata bonitetna odličnost je ocena, s katero bonitetne hiše na osnovi različnih kriterijev ocenjujejo boniteto podjetja skozi daljše obdobje – med drugim so sestavni del ocene tudi ocena plačilne sposobnosti, kreditna sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in drugi kriteriji tveganosti poslovanja s podjetjem.

AKTUALNE NOVICE 
23.12.2016
Srečno 2017!
23.12.2015
Srečno 201625.12.2012
Zavedamo se...


© Lumar IG d.o.o., 2006-2015