NOVICE

Na voljo nepovratne finančne spodbude Eko sklada za sončne elektrarne

Na voljo nepovratne finančne spodbude Eko sklada za sončne elektrarne

Standard skoraj nič energijskih stavb ob visoki energetski učinkovitosti stavb zahteva tudi visoko izrabo obnovljivih virov energije. To lahko uresničite z vgradnjo sončne elektrarne na vašo hišo.

Z vgradnjo sončne elektrarne na montažno hišo namreč ne boste le izpolnili zahtev po obnovljivih virih energije, ampak boste tudi brez stroškov za električno energijo. Si lahko predstavljate, da z vašo hišo nimate več stroškov električne energije za ogrevanje, toplo vodo, razsvetljavo, gospodinjstvo? 

V podjetju Lumar vam v sklopu ponudbe Lumar 2020 zasnujemo sončno elektrarno ustrezne velikosti za neto meritve glede na vaše potrebe po električni energiji, ki na letni ravni uravnoteži proizvodnjo in porabo električne energije. 

Za gradnjo sončnih elektrarn so odslej na na voljo tudi nepovratne finančne spodbude Eko sklada. Nepovratna finančna spodbuda bo lahko dodeljena za naprave, ki imajo nazivno električno moč do največ 11 kVA. Višina nepovratne finančne spodbude znaša do 20 % priznanih stroškov naložbe, ki vključujejo strošek nakupa in montaže naprave ter pripadajočih električnih inštalacij in opreme, vendar ne več kot 180 EUR za 1 kVA inštalirane nazivne električne moči.

AKTUALNE NOVICE 
23.12.2016
Srečno 2017!23.12.2015
Srečno 201625.12.2012
Zavedamo se...

© Lumar IG d.o.o., 2006-2015