NOVICE

Obiščite nas na sejmu Dom 2017

Obiščite nas na sejmu Dom 2017

Med 7. in 12. marcem na sejmu DOM 2017 predstavljamo številne novosti. Kot prvi slovenski proizvajalec montažnih hiš ponujamo samo skoraj nič-energijske hiše.

Letos mineva deset let od takrat, ko smo zgradili prvo pasivno hišo. »Že takrat smo bili prepričani, da bo gradnja pasivnih in energetsko učinkovitih objektov postala standarden način gradnje. Zato smo našo pozornost namenjali razvoju in optimizaciji pasivne tehnologije ter inovativnih bivanjskih rešitev. Pionirska vloga pri razvoju in ustvarjanje trendov, nam danes omogoča, da lahko skoraj nič-energijske hiše Lumar ponudimo z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo,« je povedal direktor podjetja Marko Lukić.

Vse hiše s prezračevanjem

V vse montažne hiše Lumar je standardno vgrajen prezračevalni sistem z rekuperatorjem. Ta zagotavlja vedno svež zrak, ki je bistvenega pomena za dobro počutje in bivalno ugodje. V kombinaciji z Lumarjevo vrhunsko tehnologijo toplotnega ovoja z odlično zrakotesnostjo, že danes vse hiše Lumar izpolnjujejo visoke energetske standarde, ki bodo predvidoma vstopili v veljavo šele leta 2020 z Evropsko direktivo o energetski učunkovitosti stavb.

Energetska neodvisnost in trajnostna mobilnost

Dom pa ni več le hiša v kateri preživljamo čas z družino in prijatelji, ampak postaja stičišče tehnologij v konceptu trajnostnega bivanja. Z nadgradnjo hiše z majhno sončno elektrarno postane hiša samozadostna ali plus energijska, saj pokrije celotno potrebo po električni energiji (ogrevanje, sanitarna voda, razvsteljava...). »Zaradi tega že od prvega dne bivanja v hiši ne boste imeli stroškov za električno energijo,« doda Lukić. Z vključitvijo električnega avtomobila ponuja nadgradnjo trajnostnega koncepta električne mobilnosti. Z ustrezno sončno elektrarno sami proizvedemo toliko električne energije, da polnimo avto, ki ni več le vozilo, ampak predstavlja tudi hranilnik električne energije.

Na sejmu Dom številne novosti

Še dodatno smo razširili paket Lumar iEDITION, ki smo ga pripravili v sodelovanju z BMW i. Ob hiši Primus sta v paket od sedaj vključeni še hiši Lumar Terra in Lumar Kubus. Paket iEDITION je ekskluziven paket, ki vsebuje dodatne arhitekturne elemente, vrhunske detajle in rešitve ter kakovostno opremo. Vse omenjeno arhitekturo hiš povzdigne na najvišji nivo arhitekturnega oblikovanja in bivanjskega ugodja. Posebna zanimivost na sejmu Dom je virtualni sprehod (VR) po hiši Primus iEDITION. Do 31. maja je 25 izbranih skoraj nič-energijskih hiš Lumar še posebej dostopne.

Svetovanje Lumarjevih strokovnjakov 

Naši strokovnjaki bodo z veseljem odgovorili na vprašanja v zvezi s filozofijo, gradnjo, energetsko učinkovitostjo Lumarjevih hiš ter možnostmi pridobitve nepovratnih sredstev Eko sklada. Povabili smo tudi naše stalne strokovnjake s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v nizkoenergijske hiše in pasivne hiše Lumar.

Vstopite z nami v svet inovativne in varčne gradnje prihodnosti, ki predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Obiščite nas na Gospodarskem razstavišču, v dvorani A-Kupola, med 10.00 in 20.00 uro (v nedeljo do 18.00 ure).

Vljudno vabljeni! Dobrodošli v svetu Lumarjeve inovativne gradnje.

Vaš Lumar 

AKTUALNE NOVICE 
23.12.2016
Srečno 2017!23.12.2015
Srečno 201625.12.2012
Zavedamo se...

© Lumar IG d.o.o., 2006-2015