NOVICE

Lumar in BMW i združila trajnostno premium mobilnost in bivanje

Lumar in BMW i združila trajnostno premium mobilnost in bivanje

Rezultat sodelovanja je popolnoma nov, ekskluziven BMW i3 LUMAR Edition, in ekskluzivno zasnovan paket hiš LUMAR iEdition.

Lumar in BMW Group Slovenija z znamko BMW i imajo skupen občutek za celosten trajnostni razvoj, ki dokazuje, da individualna mobilnost in bivanje lahko delita skupen cilj trajnostne prihodnosti ob ohranjanju premium standardov. Poleg trajnostnega razvoja znamki delita tudi predanost vrhunskemu dizajnu, tehnološki dovršenosti, nenehnemu iskanju pionirskih rešitev za vsakdanjo mobilnost in življenje ter se popolnoma prilagajata življenjskemu stilu urbanih ljudi. Obenem so vsi njuni izdelki in rešitve pripravljeni na prihodnost že danes.

Trajnostno in v prihodnost usmerjeno partnerstvo je BMW Group Slovenija vzpostavil z BMW i3 LUMAR Edition , narejenim posebej za slovenski trg. Da pa trajnostni razvoj ne ostaja zgolj v mobilnosti, je tudi Lumar predstavil poseben paket LUMAR iEdition. Hiše povezujejo svet trajnostne mobilnosti in trajnostnega bivanja. Premium izvedba hiš, ki se bo odlikovala po vrhunskem dizajnu, svoji prijaznosti do okolja in udobju do stanovalcev, bo opremljena z BMW i Wallboxom in drugimi BMW i dodatki potrebnimi za lažjo vsakodnevno uporabo električnega vozila.

»Lumar je tehnološko vodilni slovenski proizvajalec nizkoenergijskih in pasivnih montažnih objektov, ki s svojo razvojno naravnanostjo ustvarja trende na področju montažne gradnje tako doma kot v tujini. Veseli nas, da bomo koncept okolju prijaznega bivanja in mobilnosti ter prehod v nič ogljično družbo, ki smo ga s prvo plus energijsko hišo za Mitjo Petkovška začeli 2009 in z Aktivno hišo Lumar nadaljevali leta 2013, nadgradili v partnerstvu z BMW Group Slovenija. Verjamemo, da lahko skupaj bistveno pripomoremo k osveščanju širše družbe glede CO2 nevtralne gradnje in bivanja ter z našimi inovativnimi in tehnološko naprednimi produkti sooblikujemo zeleno in kakovostno bivanjsko okolje za nas in naše prihodnje rodove," je povedal direktor Lumarja Marko Lukić. Maciej Galant, generalni direktor BMW Group Slovenija je ob predstavitvi partnerstva izpostavil: »BMW i je sinonim za premium trajnostno mobilnost prihodnosti. Ni naključje, da se je partnerstvo med dvema blagovnima znamkama, ki imata toliko skupnega - od zavezanosti k vrhunskemu dizajnu, tehnološki dovršenosti, trajnostni usmeritvi, ki je prežeta s premium uporabniško izkušnjo, in vizionarstvom - vzpostavilo prav v Sloveniji. Slovenija je izjemno zelena, trajnostno naravnana dežela, kjer ljudje cenijo visoko kakovost življenja. Z BMW i in ponudbo BMW i3 LUMAR Edition ponujamo mobilnost prihodnosti že danes.«

Dobrodošli v svetu trajnostnega bivanja in mobilnosti. 

AKTUALNE NOVICE 


23.12.2016
Srečno 2017!23.12.2015
Srečno 201625.12.2012
Zavedamo se...


© Lumar IG d.o.o., 2006-2015