NOVICE

Imamo najvišjo bonitetno oceno AAA

Imamo najvišjo bonitetno oceno AAA

Veseli nas, da so naša vsakodnevna prizadevanja po korektnem, poštenem, kakovostnem in zanesljivem poslovanju z vsemi našimi partnerji, prepoznani tako v strokovni kot širši javnosti. ICC IRC

»Ponosni smo, da spadamo med 4,2% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, ki se uvršča v najvišji razred bonitetne ocene AAA. Še posebej ponosni pa smo, da smo eno izmed 9 podjetij v Sloveniji registriranih v dejavnosti Stavbno mizarstvo in tesarstvo (teh je 643), ki dosega mednarodne standarde bonitetne odličnosti najvišjega razreda AAA. Čestitke vsem sodelavcem, partnerjem in kupcem naših hiš,« je ob prejetju certifikata povedal direktor Marko Lukić.

Bonitetna odličnost je evropsko priznana referenca finančnega poslovanja podjetja, ki omogoča lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja. Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju in predstavljajo tako najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: strankami, kupci, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji. Certifikate bonitetne odličnosti podeljuje mednarodna bonitetna družba Bisnode.

AKTUALNE NOVICE 

23.12.2016
Srečno 2017!
23.12.2015
Srečno 201625.12.2012
Zavedamo se...

© Lumar IG d.o.o., 2006-2015