NOVICE

Dan odprtih vrat - Na ogled pasivni Primus E-137

Dan odprtih vrat - Na ogled pasivni Primus E-137

V soboto 24. septembra 2016, med 10. in 16. uro, na Brdu pri Ljubljani pripravljamo prvi jesenski DAN ODPRTIH VRAT.

Kot prvo bomo na Brdu pri Ljubljani predstavili že vseljeno pasivno hišo Primus-E 137, ki je bila leta 2013 izbrana med energetsko najučinkovitejše objekte v Sloveniji. Zgrajena je na racionalnem tlorisu z odprto zasnovanim bivalnim prostorom v pritličju, ki združuje kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo. V nadstropju so funkcionalno zasnovani spalni prostori, ki na dani kvadraturi nudijo maksimalno bivalno ugodje. Enostavna in odprta tlorisna zasnova se je izkazala za izjemno uporabno in priljubljeno rešitev, ki s svojo prilagodljivostjo ugodi različnim željam in pričakovanjem lastnikov. Tudi hiša Primus bo v času naših jesenskih Best Buy ugodnosti še bolj dostopna.

 

O pasivni hiši Primus-E 137

Hiša je grajena s certificiranim konstrukcijskim sistemom Lumar PASIV EKO. Z vgrajenim sistemom prezračevanja izpolnjuje hiša pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Hiša izkazuje porabo primarne energije za ogrevanje ≤ 10 kWh/ m2a. Zaradi majhne porabe energije in velikega deleže uporabljene naravne izolacije, celuloza in lesna vlakna, je uvrščena v najvišji rang subvencije Eko sklada. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.


LUMARJEV JESENSKI BEST BUY

Prvič bomo predstavili novosti v okviru akcije Lumar Best Buy. Izbrane nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar bodo še bolj dostopne v linijah Lumar Smart ali Pasiv Smart, ter v nadgradnji v paketih Lumar Best Buy in Pasiv Best Buy. Optimirani paketi so odgovor na zahteve in potrebe kupcev in vsebujejo nabor tehnološko ter izvedbeno kakovostnih hiš Lumar, ki dokazano ponujajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

 

PREDSTAVITVE LUMARJEVIH STROKOVNJAKOV

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje pasivnih in nizkoenergijskih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar. Za več informacij bodo na voljo tudi lastniki hiše, ki bodo delili izkušnje z gradnjo svoje sanjske hiše Lumar.

Veselimo se druženja z vami.

Vaš Lumar

AKTUALNE NOVICE 
23.12.2016
Srečno 2017!23.12.2015
Srečno 201625.12.2012
Zavedamo se...

© Lumar IG d.o.o., 2006-2015