NOVICE

Dan odprtih vrat - Hiša Smart 120 na ogled na Dolenjskem

Dan odprtih vrat - Hiša Smart 120 na ogled na Dolenjskem

V soboto 21. maja 2016, med 10. in 16. uro pripravljamo dan odprtih vrat na Dolenjskem. V Grosuplju bomo predstavili že vseljeno dobro nizkoenergijsko hišo Smart 120 s spremenjenim tlorisom.IEEE Standards

Hiša razgibane tlorisne zasnove v preprostem tlorisnem gabaritu ob umeščanju na parcelo zadosti praktično vsem prostorskim situacijam. Hiša Smart 120 je v času naše pomladanske Best Buy punudbe še bolj dostopna in ugodna, saj dokazano ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

O HIŠI SMART 120

Hiša Smart 120 iz skupine CLASSIC je zasnovana kot sodobna nizkoenergijska enodružinska hiša. Velike steklene površine in odprta tlorisna razporeditev omogoča prijetno bivalno ugodje in energetsko učinkovitost. Tlorisna razporeditev ima izrazito majhne komunikacijske površine hodnikov za kar ima maksimalno možno učinkovitost izkoristka na dani površini. Oblikovno je hiša klasične, mansardne zasnove in je primerna za pretežni del slovenskega kontinentalnega podeželja mestnih ter primestnih okolij. Njena smiselna razporeditev prostorov, funkcionalnost in oblika odgovarja sodobnemu – ekološko ozaveščenemu načinu bivanja. Grajena je s konstrukcijskim sistemom Lumar PRESTIGE. Z vgrajenim sistemom prezračevanja pa hiša izpolnjuje pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.

LUMARJEV POMLADANSKI BEST BUY

V podjetju smo pripravili številne nove ugodnosti v okviru akcije Lumar Best Buy. Tako dobite sedaj izbrane nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar v liniji Lumar Smart ali Pasiv Smart, ter v nadgradnji v paketih Lumar Best Buy in Pasiv Best Buy. Novi paketi so odgovor na zahteve in potrebe kupcev in ponujajo optimiran izbor tehnološko ter izvedbeno kakovostnih hiš Lumar, ki predstavljajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Posebne ugodnosti smo pripravili tudi za vse kupce individualnih hiš Lumar. Ugodnosti veljajo do 31. maja 2016.

PREDSTAVITVE LUMARJEVIH STROKOVNJAKOV

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje pasivnih in nizkoenergijskih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar. Za več informacij o gradnji njihove sanjske hiše Lumar bodo na voljo lastniki hiše.

Veselimo se druženja z vami.

Vaš Lumar

AKTUALNE NOVICE 


23.12.2016
Srečno 2017!23.12.2015
Srečno 201625.12.2012
Zavedamo se...


© Lumar IG d.o.o., 2006-2015