NOVICE

Dan odprtih vrat - Na Štajerskem premierno na ogled Solaris 119d

Dan odprtih vrat - Na Štajerskem premierno na ogled Solaris 119d

V soboto 7. maja 2016, med 10. in 16. uro pripravljamo prvi letošnji dan odprtih vrat na Štajerskem. V Staršah bomo premierno predstavili hišo Solaris 119 d (s paketom Design), ki velja za eno naših najbolj priljubljenih hiš.

Solaris je hiša za ljudi z večjimi bivalnimi zahtevami. V sebi združuje sodobno oblikovanje in največjo možno uporabnost pri optimalni kvadraturi objekta. Notranjost je na račun velikih zasteklitev, ki omogočajo črpanje sončne energije, svetla in prostorna. Hiša Solaris 119 je v času naše pomladanske Best Buy punudbe še bolj dostopna in ugodna.

 

O HIŠI SOLARIS 119d - Starše

Hišo Solaris 119d iz skupine Avantgarde ob sodobnem oblikovanju odlikuje tudi visoka energetska učinkovitost. Grajena je s konstrukcijskim sistemom Lumar PRESTIGE. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda. Hiša Solaris je prostorna, ekonomična in varčna, pri tem pa nudi izjemno bivalno udobje za štiričlansko družino.

 

LUMARJEV POMLADANSKI BEST BUY

V podjetju smo pripravili številne ugodnosti v okviru akcije Lumar Best Buy. Tako dobite sedaj izbrane nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar v liniji Lumar Smart ali Pasiv Smart, ter v nadgradnji v paketih Lumar Best Buy in Pasiv Best Buy. Novi paketi so odgovor na zahteve in potrebe kupcev in ponujajo optimiran izbor tehnološko ter izvedbeno kakovostnih hiš Lumar, ki predstavljajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Posebne ugodnosti smo pripravili tudi za vse kupce individualnih hiš Lumar. Ugodnosti veljajo do 31. maja 2016.

 

PREDSTAVITVE LUMARJEVIH STROKOVNJAKOV

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje pasivnih in nizkoenergijskih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar. Za več informacij o gradnji njihove sanjske hiše Lumar bodo na voljo lastniki hiše.

Veselimo se druženja z vami.

Vaš Lumar

AKTUALNE NOVICE 
23.12.2016
Srečno 2017!23.12.2015
Srečno 201625.12.2012
Zavedamo se...

© Lumar IG d.o.o., 2006-2015