NOVICE

Dan odprtih vrat - vikend Lumarjeve sodobne male arhitekture v Ljubljani

Dan odprtih vrat - vikend Lumarjeve sodobne male arhitekture v Ljubljani

V soboto 9. aprila 2016, med 10. in 16. uro pripravljamo dan odprtih vrat Lumarjeve sodobne male arhitekture. Premierno bomo predstavili individualno hišo Lumar in tipsko hišo Domus 114.

Hiši s svojo svežo in sodobno oblikovno zasnovo nagovarjata najbolj pogoste urbanistične usmeritve. Z ekonomično načrtovanima tlorisoma pa na zasnovani bivalni površini njenim stanovalcem nudita izjemno veliko porostora, ter vse potrebno za prijetno bivanjsko ugodje. 

INDIVIDUALNA HIŠA LJUBLJANA – USTVARITE SVOJ SANJSKI DOM

Osebne zahteve, prioritete in želje naših naročnikov, danosti in omejitve ter ostale vrednostne posebnosti konkretne situacije, nam predstavljajo poseben ustvarjalen izziv pri izdelavi novih, izvirnih in enkratnih arhitekturnih rešitev. V okviru načel trajnostne arhitekture v procesu projektiranja zato stremimo k uresničevanju sodobnih arhitekturnih slogov, ki na eni strani zadovoljujejo visoka pričakovanja naših naročnikov, na drugi strani pa v obravnavani prostor vnašajo novo dodano vrednost. Kvalitetna arhitektura je že od nekdaj Lumarjev sinonim. Hišo je zasnovala arhitektka Jelka Ribnikar Vukelić, fotografija Bojan Šižgorič.

HIŠA DOMUS LJUBLJANA, CLASSIC

Arhitektura hiše DOMUS ponuja izjemno funkcionalno, ekonomično in optimirano tlorisno zasnovo, ki omogoča učinkovito funkcionalnost enotnega bivalnega prostora z jedilnico in kuhinjo, ter v istem nivoju bivanja tudi formiranje spalnice in manjše kopalnice, kot zaključene enonivojske bivalne enote. Odličen izkoristek površin v mansardi rezultira minimalen komunikacijski prostor, ki povezuje dve otroški sobi, dodatno spalnico in večjo kopalnico, kjer je vsak od prostorov osončen neposredno preko fasadnih oken. 

LUMARJEV POMLADANSKI BEST BUY

V podjetju smo pripravili številne nove ugodnosti v okviru akcije Lumar Best Buy. Tako dobite sedaj izbrane nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar v liniji Lumar Smart ali Pasiv Smart, ter v nadgradnji v paketih Lumar Best Buy in Pasiv Best Buy. Novi paketi so odgovor na zahteve in potrebe kupcev in ponujajo optimiran izbor tehnološko ter izvedbeno kakovostnih hiš Lumar, ki predstavljajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Posebne ugodnosti smo pripravili tudi za vse kupce individualnih hiš Lumar. Ugodnosti veljajo do 31. maja 2016.

 

PREDSTAVITVE LUMARJEVIH STROKOVNJAKOV

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje pasivnih in nizkoenergijskih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar. Za dodatne informacije bodo na voljo tudi lastniki hiš, ki bodo z veseljem odgovarjali na vprašanja povezana z gradnjo njihove sanjske hiše Lumar.

Veselimo se druženja z vami.

Vaš Lumar

AKTUALNE NOVICE 
23.12.2016
Srečno 2017!23.12.2015
Srečno 201625.12.2012
Zavedamo se...

© Lumar IG d.o.o., 2006-2015