NOVICE

Dan odprtih vrat v soboto, 19. marca!

Dan odprtih vrat v soboto, 19. marca!

V soboto 19. marca 2016, med 10. in 16. uro, v vodilnem slovenskem proizvajalcu nizkonergijskih in pasivnih montažnih objektov pripravljamo prvi DAN ODPRTIH VRAT v letu 2016.

Z Aktivno hišo Lumar predstavljamo koncept gradnje prihodnosti, saj hiša celovito obravnava tako vidik bivalnega ugodja, vpliva na okolje kot vidik rabe energije, medtem kot je pasivna hiša Primus-E 137 potrjen odličen primer gradnje energetsko učinkovitih objektov. Prva vzorčna hiša za poskusno bivanje bo na ogled v Dragočajni, Pirmus-E 137 pa na Brdu pri Ljubljani.

 

AKTIVNA HIŠA LUMAR – HIŠA PRIHODNOSTI

Aktivna hiša Lumar je hiša prihodnosti, ki nudi uporabniku zdravo in udobno bivanje brez negativnega vpliva na okolje. Bivalno ugodje se izraža s kvaliteto naravne osvetlitve prostorov, svežim zrakom in akustičnim ugodjem. S skrbno izbranimi vgrajenimi materiali in z izkoriščanjem obnovljivih virov energije je zmanjšan vpliv stavbe na okolje. Solarna energija je eden od pomembnih virov, ki se ga izkorišča aktivno s sprejemniki sončne energije in fotovoltaiko ali pasivno s toplotnimi dobitki skozi okna. Stavbni ovoj je energijsko učinkovit, s premišljeno izbiro posameznih komponent, ki odgovarjajo zahtevam lokacije in bivalnim potrebam. Z uporabo inteligentnih inštalacij pa se optimira raba energije.

Hiša je grajena s konstrukcijskim sistemom Lumar PASIV EKO in izkazuje porabo primarne energije za ogrevanje ≤ 10 kWh/m2a. Zaradi majhne porabe energije in velikega deleže uporabljene naravne izolacije, celuloza in lesna vlakna, je uvrščena v najvišji rang subvencije Eko sklada. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak/voda.

 

PASIVNA HIŠA PRIMUS-E 137

Hišo Primus-E 137 iz skupine AVANTGARDE odlikuje sodobno oblikovanje, izjemno racionalen tloris in največja možna uporabnost ter visoka energetska varčnost, ki ustreza zahtevam standardov pasivne gradnje. Hiša je grajena s konstrukcijskim sistemom Lumar PASIV EKO. Z vgrajenim sistemom prezračevanja hiša izpolnjuje pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Hiša izkazuje porabo primarne energije za ogrevanje ≤ 10 kWh/m2a. Zaradi majhne porabe energije in velikega deleže uporabljene naravne izolacije, celuloza in lesna vlakna, je uvrščena v najvišji rang subvencije Eko sklada. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda. Hiša je bila leta 2013 izbrana med energetsko najučinkovitejše objekte v Sloveniji.

 

LUMARJEV POMLADANSKI BEST BUY

V podjetju so pripravili številne nove ugodnosti v okviru akcije Lumar Best Buy. Tako dobite sedaj izbrane nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar v liniji Lumar Smart ali Pasiv Smart, ter v nadgradnji v paketih Lumar Best Buy in Pasiv Best Buy. Novi paketi so odgovor na zahteve in potrebe kupcev in ponujajo optimiran izbor tehnološko ter izvedbeno kakovostnih hiš Lumar, ki predstavljajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Posebne ugodnosti so pripravili tudi za vse kupce individualnih hiš Lumar. Ugodnosti veljajo do 31. maja 2016.

 

PREDSTAVITVE LUMARJEVIH STROKOVNJAKOV

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje pasivnih in nizkoenergijskih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar.

 

EKSKLUZIVNA PREDSTAVITEV BIVANJA PRIHODNOSTI

V Lumarju je že vrsto let v ospredju filozofija trajnostne in okolju prijazne gradnje. Smer trajnostne in okolju prijazne mobilnosti je z modeli iz družine i napovedal tudi BMW. Pridite in spoznajte oba koncepta, Aktivne hiše Lumar in BMW i, ki govorita o celotnem okolju prijaznem življenjskem ciklu. 

Za dodatne informacije o poteh prosimo pokličite na 041 613 762 (g. Centrih).

Veselimo se druženja z vami.

Vaš Lumar

AKTUALNE NOVICE 
23.12.2016
Srečno 2017!23.12.2015
Srečno 201625.12.2012
Zavedamo se...

© Lumar IG d.o.o., 2006-2015