NOVICE

BEST BUY AWARD - Drugič zapored z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo

BEST BUY AWARD - Drugič zapored z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo

V neodvisni raziskavi "Best Buy Award" 2015/2016 smo ponovno prejeli prestižno odličje "Best Buy Award“ – Št. 1 - najboljše razmerje med ceno in kakovostjo – kategorija: montažne hiše v Sloveniji.

"Veseli in ponosni smo, da so kupci in strokovnjaki v nas ponovno prepoznali kakovostnega, zanesljivega in varnega partnerja za gradnjo doma z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo. V današnjem času je pri gradnji hiše še posebej pomembno izbrati zanesljivega partnerja. Partnerja, ki redno plačuje svoje obveznosti do dobaviteljev, podizvajalcev in svojih zaposlenih, obenem pa vlaga v razvoj. Samo na ta način je možno zagotavljati visoko stopnjo kakovosti, ki smo ji v Lumarju zavezani v vseh fazah izdelave doma. Ponosni smo, da v Slovenij spadamo med podjetja z najvišjo bonitetno oceno. Letos smo bili izbrani med 50 najbolje ocenjenih slovenskih družb, ki so jih izbrali izmed tisoč predhodno izbranih in preverjenih najaktivnejših slovenskih podjetij. Skozi vse procese gradnje doma se trudimo biti najboljši. To je del naše filozofije, zato omenjeno dnevno prenašamo na vse sodelavce in podizvajalce s katerimi že več kot 15 let v partnerskem odnosu razvijamo našo tehnologijo in detajle. Takšen odnos je osnova za odlično izvedbo in končno zadovoljstvo kupcev," pove direktor podjetja Marko Lukić.

Neodvisno raziskavo Best Buy Award je opravila švicarska hiša ICERTIAS - International Certification Association (www.icertias.com) s sedežem v Zürichu. Raziskava »Best Buy Award Construction 2015/2016« je potekala na področju Slovenije  na vzorcu 1.200 anketirancev. Anketirane osebe so bile izključno osebe povezane z gradbeništvom; zasebni investitorji, arhitekti, gradbeni inženirji in tehniki, gradbeni delavci, upravljavci gradbenih strojih, gradbeni nadzorniki itd. in posamezniki, ki imajo izkušnje na področju gradnje in opremljanja ter domači mojstri – tisti, ki sami za svoje lastne namene gradijo ali obnavljajo bivanjski prostor. Raziskava je zajela 30 kategorij oz. 30 vprašanj iz področja gradnje, opremljanja in obnavljanja.

Lumarjev Best Buy 

Pripravili smo številne ugodnosti v okviru akcije Lumar Best Buy. V akciji Primus Best Buy 10 kupcem pasivnih hiš Primus podarjamo vrhunska okna LES/ALU Internorm, posebne ugodnosti pa smo za izjemen nabor tehnološko in cenovno optimiranih ter že preverjenih tipskih nizkonergijskih hiš Lumar pripravili tudi v akcijah Na ključ Best Buy in Lumar Smart. Hiše Lumar odlikujejo racionalni in funkcionalni tlorisi, arhitekturna dovršenost, energetska učinkovitost in dokazan vrhunska kakovost z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo. Posebne ugodnosti smo pripravili tudi za vse kupce individualnih hiš Lumar.

Živeti najbolje!

AKTUALNE NOVICE 
23.12.2016
Srečno 2017!
23.12.2015
Srečno 2016


25.12.2012
Zavedamo se...

© Lumar IG d.o.o., 2006-2015