NOVICE

Obiščite nas na sejmu Ambient

Obiščite nas na sejmu Ambient

Med 17. in 22. novembrom se predstavljamo na sejmu Ambient. Spoznali boste lahko naše optimirane konstrukcijske sisteme, način gradnje in jesensko Best Buy ponudbo. Vabljeni.

Tudi za sejem Ambient smo pripravili:

1. Optimirane in certificirane pasivne sisteme Lumar - na podlagi našega znanja in večletnih izkušenj z gradnjo pasivnih objektov smo pripravili optimirane in cenovno še bolj dostopne pasivne sisteme Lumar. Z našimi pasivnimi sistemi omogočamo kupcem pridobitev najvišjih subvencij Eko sklada in izjemno energetsko učinkovitost ter visoko bivalno ugodje.

2. Družine hiš Lumar - uspešno soustvarjamo trend modernih in tlorisno funkcionalno zasnovanih montažnih hiš, ki prepričajo z zunanjostjo in razporeditvijo prostorov. Predstavili bomo širok nabor tipskih hiš iz družin Classic, Avantgarde in Prestige.

3. Hiše Lumar BlackLine - družino naših sodobno in tlorisno funkcionalno zasnovanih enodružinskih nizkoenergisjkih hiš Lumar BlackLine z dizajnom brez kompromisa, smo razširili s hišami iz linije PURE, pripravili smo pa tudi nove idejne zasnove hiš iz linije INDIVIDUAL.

4. Lumarjev jesenski Best Buy pripravili smo nove ugodnosti v okviru akcije Lumar Best Buy. V akciji Primus Best Buy 10 kupcem pasivnih hiš Primus podarjamo vrhunska okna LES/ALU Internorm, posebne ugodnosti pa smo za izjemen nabor tehnološko in cenovno optimiranih ter že preverjenih tipskih nizkonergijskih hiš Lumar pripravili tudi v akcijah Na ključ Best Buy in Lumar Smart. Hiše Lumar odlikujejo racionalni in funkcionalni tlorisi, arhitekturna dovršenost, energetska učinkovitost in dokazan vrhunska kakovost z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo. Posebne ugodnosti smo pripravili tudi za vse kupce individualnih hiš Lumar.

5. Svetovanje Lumarjevih strokovnjakov - naši strokovnjaki bodo z veseljem odgovorili na vprašanja v zvezi s filozofijo, gradnjo, energetsko učinkovitostjo Lumarjevih hiš ter možnostmi pridobitve nepovratnih sredstev Eko sklada. 

Našo ponudbo bomo predstavljali v Marmorni dvorani. Vstopite v svet inovativne gradnje.

Vljudno vabljeni!

AKTUALNE NOVICE 
23.12.2016
Srečno 2017!
23.12.2015
Srečno 2016


25.12.2012
Zavedamo se...

© Lumar IG d.o.o., 2006-2015