NOVICE

Vrhunske pasivne hiše Lumar na ogled

Vrhunske pasivne hiše Lumar na ogled

V okviru Dnevov pasivnih hiš 2015, ki bodo potekali med 13. in 15. novembrom, bodo 14. novembra po celotni Sloveniji med 10.00 in 13.00 uro na ogled optimirane in energetsko izjemno učinkovite pasivne hiše Lumar.

Dnevi pasivnih hiš, ki jih mpripravljajo Fakulteta za arhitekturo, Konzorcij pasivna hiša in Eko sklad j.s., se bodo tudi letos pridružili vsakoletni akciji, ki že nekaj let poteka v številnih evropskih državah. V tem času si je mogoče ogledati številne pasivne hiše po različnih krajih v Sloveniji. Na ogled bodo tudi že zgrajene in vseljene tipske in individualne pasivne hiše in nekaj naših pasivnih hiš v gradnji. 

Več informacij in prijave na info@lumar.si.  

SVETOVANJE LUMARJEVIH STROKOVNJAKOV

Za svetovanje vam bodo na voljo Lumarjevi strokovnjaki, ki bodo predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje pasivnih in nizkoenergijskih hiš Lumar, ter odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Dobili boste lahko tudi informacije s področja ogrevanja in prezračevanja za vse sisteme vgrajene v nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar. Za dodatna vprašanja bodo na voljo tudi lastniki hiše.

LUMARJEVA BEST BUY PONUDBA

Na dnevu odprtih vrat bodo predstavili številne nove ugodnosti v okviru akcije Lumar Best Buy. V akciji Primus Best Buy 10 kupcem pasivnih hiš Primus podarjajo vrhunska okna LES/ALU Internorm, posebne ugodnosti pa so za izjemen nabor tehnološko in cenovno optimiranih ter že preverjenih tipskih nizkonergijskih hiš Lumar pripravili tudi v akcijah Na ključ Best Buy in Lumar Smart. Hiše Lumar odlikujejo racionalni in funkcionalni tlorisi, arhitekturna dovršenost, energetska učinkovitost in dokazan vrhunska kakovost z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo. Posebne ugodnosti so pripravili tudi za vse kupce individualnih hiš Lumar.

OPTIMIRANI IN CERTIFICIRANI SISTEMI ZAGOTAVLJAJO NAJVIŠJE SUBVENCIJE EKO SKLADA

Hiše Lumar odlikuje optimirana izolacija ovoja, pravilna in kakovostna vgradnja stavbnega pohištva ter certificirani izvedbeni detajli, ki zagotavljajo utrezno zrakotestnost ovoja ter dejstvo, da je Lumarjeva pasivna hiša res pasivna. Tako je prav vsaka hiša Lumar energijsko učinkovit dom, s prijetno bivalno klimo. Vse hiše Lumar so izjemno energetsko učinkovite, kar zagotavlja najvišje subvencije Eko sklada. Vsem kupcem hiš v podjetju pomagamo z nasveti in pripravo potrebne dokumentacije za pridobitev subvencije.

Vljudno vabljeni.

Vaš Lumar

AKTUALNE NOVICE 


23.12.2016
Srečno 2017!
23.12.2015
Srečno 2016


25.12.2012
Zavedamo se...


© Lumar IG d.o.o., 2006-2015