NOVICE

Dan odprtih vrat v soboto, 3. oktobra!

Dan odprtih vrat v soboto, 3. oktobra!

Vabimo vas na DAN ODPRTIH VRAT na vrhunski individualno zasnovani pritlični hiši Lumar. Hiša v zaključni fazi gradnje bo na ogled v Limbušu pri Mariboru.

Odlikuje jo sodobno oblikovanje ter največja možna uporabnost, funkcionalnost, bivalno ugodje in energetska učinkovitost. Dan odprtih vrat bo potekal v soboto 3. oktobra, med 10. in 16.00 uro.

O INDIVIDUALNI HIŠI LUMAR

Pritlična nizkoenergijska hiša je zasnovana v skladu z načeli bioklimatskega načrtovanja. Na podlagi lege parcele je bila zasnova podrejena ciljem maksimalnega izkoristka sončne energije za namen pasivnega ogrevanja kot tudi kakovostne osvetlitve bivalnih prostorov. Grajena je s konstrukcijskim sistemom Lumar PRESTIGE, ki z optimirano debelino toplotne izolacije v stenah in strehi zagotavlja nizko porabo energije za ogrevanje. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda. Izbira strešnih oken nudi poleg izboljšanja naravne osvetlitve tudi možnost naravnega ohlajevanja v poletnem času z izkoriščanjem učinka »dimnika«. Zunanji prostor se deli na dve terasi, ki ju lahko lastniki uporabljajo glede na trenutni položaj sonca oziroma željo po senčnem prostoru. Umestitev oken nudi zadostno mero transparentnosti in usmerja poglede v naravne enote okolice. Največji poudarek pri oblikovanju je bil v doseganju visoke stopnje bivalnega ugodja. Hišo je zasnovala doc. dr. Vesna Žegarac Leskovar.

USTVARITE SVOJ SANJSKI DOM

Osebne zahteve, prioritete in želje naših naročnikov, danosti in omejitve ter ostale vrednostne posebnosti konkretne situacije, nam predstavljajo poseben ustvarjalen izziv pri izdelavi povsem novih, izvirnih in enkratnih arhitekturnih rešitev. V okviru načel trajnostne arhitekture v procesu projektiranja zato stremimo k uresničevanju sodobnih arhitekturnih slogov, ki na eni strani zadovoljujejo visoka pričakovanja naših naročnikov, na drugi strani pa v obravnavani prostor vnašajo novo dodano vrednost. Kvalitetna arhitektura je že od nekdaj Lumarjev sinonim.

PREDSTAVITEV LUMARJEVIH STROKOVNJAKOV

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hišah predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje pasivnih in nizkoenergijskih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar. Za dodatna vprašanja bodo na voljo tudi lastniki hiše. S strani predstavnika banke boste lahko pridobili tudi osnovne informacije o možnostih financiranja vaše bodoče hiše Lumar.

JESENSKI LUMARJEV BEST BUY

Na dnevu odprtih vrat bodo predstavili številne nove ugodnosti v okviru akcije Lumar Best Buy. V akciji Primus Best Buy 10 kupcem pasivnih hiš Primus podarjajo vrhunska okna LES/ALU Internorm, posebne ugodnosti pa so za izjemen nabor tehnološko in cenovno optimiranih ter že preverjenih tipskih nizkonergijskih hiš Lumar pripravili tudi v akcijah Na ključ Best Buy in Lumar Smart. Hiše Lumar odlikujejo racionalni in funkcionalni tlorisi, arhitekturna dovršenost, energetska učinkovitost in dokazan vrhunska kakovost z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo. Posebne ugodnosti so pripravili tudi za vse kupce individualnih hiš Lumar.

Vljudno vabljeni!

AKTUALNE NOVICE 
23.12.2016
Srečno 2017!
23.12.2015
Srečno 2016


25.12.2012
Zavedamo se...

© Lumar IG d.o.o., 2006-2015