NOVICE

Dan odprtih vrat v soboto, 19. septembra!

Dan odprtih vrat v soboto, 19. septembra!

Vabimo vas na DAN ODPRTIH VRAT na pasivni hiši Primus-E 137, ki bo potekal v soboto 19. septembra 2015, med 10. in 16. uro. Že vseljeno hišo Primus-E 137 bomo predstavili na Brdu pri Ljubljani.

Hišo odlikuje sedaj že prepoznavno Lumarjevo sodobno oblikovanje ter največja možna uporabnost, funkcionalnost in bivalno ugodje. Hiše Lumar so v času Lumarjevih jesenskih BestBuy ugodnosti še bolj dostopne in ugodne.

Za prijavo in opis poti do lokacije kliknite tukaj:

HIŠA PRIMUS-E 137

Hišo Primus- E 137 iz skupine AVANTGARDE odlikuje sodobno oblikovanje, izjemno racionalen tloris in največja možna uporabnost ter visoka energetska varčnost, ki ustreza zahtevam standardov pasivne gradnje. Hiša je grajena s certificiranim konstrukcijskim sistemom Lumar PASIV Eko. Z vgrajenim sistemom prezračevanja izpolnjuje hiša pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Hiša izkazujeporabo primarne energije za ogrevanje ? 10 kWh/m2a. Zaradi majhne porabeenergije in velikega deleže uporabljene naravne izolacije, celuloza in lesna vlakna, je uvrščena v najvišji rang subvencije Eko sklada. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda. Hiša je bila leta 2013 izbrana medenergetsko najučinkovitejše objekte v Sloveniji.

KAKO DO LOKACIJE?

Na zahodni obvoznici okrog Ljubljane izberemo izvoz Brdo. Peljemo mimo hotela Four Points by Sheraton Ljubljana Mons in nadaljujemo do semaforiziranega križišča ter zavijemo desno v Brdnikovo ulico. Peljemo do hišne številke 21. Primus-E 137 se nahaja za to hišo.

PRIMUS - 4 VELIKOSTI & 7 TIPOLOGIJ

Hiša Primus je zvezda na področju raznolikosti in funkcionalnosti. Hišo smo iz zasnove z dvokapno streho (D) razširili s premišljenimi in optimiranimi tipologijami – dvokapna streha z ložo (L), mansarda (M), enokapna streha (E), ravna streha (R), večkapna (V) in v mansardni izvedbi s frčado (F). Vse zasnove je mogoče opremiti z dodatnimi paketi, ki hiši dodajo sveže in sodobne linije, ali pa dimenzijo klasične hiše z odrtimi lesenimi napušči. Čiste linije, sodobnost, kompakten dizajn in veliko prostoraza individualnost so na voljo na 120, 130, 137 in 150. kvadratnih metrih.

LUMARJEV JESENSKI BEST BUY

Na dnevu odprtih vrat bomo podrobneje predstavili številne nove ugodnosti v okviru akcije Lumar Best Buy. V posebnih akcijah Primus Best Buy, Na ključ Best Buy in ponudbi Lumar Smart je pripravljen izjemen nabor tehnološko in cenovno optimiranih že preverjenih tipskih nizkonergijskih in pasivnih hiš Lumar. Hiše Lumar odlikujejo racionalni in funkcionalni tlorisi, arhitekturna dovršenost, energetska učinkovitost in dokazana vrhunska kakovost z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo.Posebne ugodnosti smo pripravili tudi za vse kupce individualnih hiš Lumar.

PREDSTAVITVE LUMARJEVIH STROKOVNJAKOV

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje pasivnih in nizkoenergijskih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v nizkoenergijske in pasivne hiše hiše Lumar. Zadodatna vprašanja bodo na voljo tudi lastniki hiše, ki v njej bivajo že tri leta.

Veselimo se druženja z vami.

Vaš Lumar

AKTUALNE NOVICE 

23.12.2016
Srečno 2017!
23.12.2015
Srečno 201625.12.2012
Zavedamo se...

© Lumar IG d.o.o., 2006-2015