NOVICE

Zgradili vzorčno hišo na Dunaju

Zgradili vzorčno hišo na Dunaju

V največjem avstrijskem centru vzorčnih hiš Blaue Lagune pri Dunaju smo končali z gradnjo hiše iz družine Lumar BlackLine.

Hiša Lumar BlackLine PureW je navidezno sestavljena iz dveh lamel različnih velikosti z enokapnimi strehami, ki ustvarijo še  bolj dinamično obliko hiše. Dejansko pa vstopamo v odprto prostorno pritličje, ki zaradi svoje oblike obiskovalcu počasi razkriva prijetne intimne ambiente. Največ svetlobe ponuja dnevni prostor, kjer je ob veliki zastekljeni okenski površini možno posedanje in opazovanje okolice.

Stopnice vodijo v zgornji spalni del , kjer  se iz galerije ponuja razgled na spodnje bivalne  prostore. V zgornji etaži je locirana večja spalnica z lastno garderobo in kopalnico, dve manjši sobi ter manjša kopalnica.

Poenotena fasada iz velikoformatnih plošč poudarja razgibanost volumnov, ki obiskovalcu iz vsake strani ponujajo zanimiv in drugačen pogled na objekt. Kljub temu pa je uporaba materiala umirjena, saj prevladuje naravni videz lesa ter svetli enakomernimi odtenki same fasade.

Večje steklene površine pa so povezava med notranjimi ambienti z urejeno ozelenjeno okolico. Rezultat je moderna zasnova in oblikovanje stanovanjske hiše ter optimalni funkcionalni tlorisi, ki nudijo udobno in prijetno bivanje.

Dobrodošli doma!

AKTUALNE NOVICE 
23.12.2016
Srečno 2017!
23.12.2015
Srečno 2016


25.12.2012
Zavedamo se...

© Lumar IG d.o.o., 2006-2015