NOVICE

Dan odprtih vrat - premierno na ogled pasivna hiša Urbano-D 149

Dan odprtih vrat - premierno na ogled pasivna hiša Urbano-D 149

V soboto, 3. junija 2017, med 10. in 16. uro, bomo na dnevu odprtih vrat na Primorskem (Opatje selo), premierno predstavili že vseljeno pasivno hišo Urbano-D 149.

Hiša je zgrajena na racionalnem in izjemno funkcionalnem tlorisu, ki se odpira na jug in preko terase povezuje z zunanjostjo. Velike steklene površine ponujajo svetle in prijetne bivalne prostore ter visoko ugodje bivanja. Sodobno zasnovo hiše dopolnjuje Lumarjeva pasivna tehnologija. Tudi hiša Urbano-D 149 je v sklopu naših pomladanskih ugodnosti do 31. maja še bolj dostopna.

PASIVNA HIŠA URBANO-D 149

Hiša Urbano-D 149 iz družine Avantgarde je zasnovana kot sodobna pasivna enodružinska hiše. Razporeditev prostorov, ki je zasnovana sodobno in odprto, ponuja optimalen izkoristek bivalne površine in visoko ugodje bivanja. Hišo odlikuje poteza, ki povezuje vse dele hiše, vključno z balkonom v skladno celoto. Zunanjost hiše dopolnjuje nadstrešek za avtomobile. Grajena je s konstrukcijskim sistemom Lumar PRESTIGE z vpihano celulozo. Z vgrajenim sistemom prezračevanja hišaizpolnjuje pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.

Zaradi lažje organizacije ogleda hiše in še kakovostnejšega svetovanja je število prijavomejeno. Zato vas prosimo, da se na dan odprtih vrat prijavite čim prej. 


LUMARJEV POMLADANSKI BEST BUY

V sklopu ponudbe Lumar 2020 smo pripravili številne nove »Best Buy« ugodnosti. Izbranih 25 optimiranih in tehnološko naprednih hiš dobite sedaj v paketih Lumar Smart, Lumar Best Buy in Lumar Eko. Novi paketi so odgovor na zahteve in potrebe kupcev in ponujajo optimiran izbor tehnološko ter izvedbeno kakovostnih hiš Lumar, ki predstavljajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Predstavljena ponudba Lumar 2020 je vizija in odgovor na okoljske izzive prihodnosti. Z nakupom Lumar hiše boste že danes dobili tehnologijo prihodnosti, z visoko kakovostjo bivanja, nizkimi obratovalnimi stroški in dolgoročnim ohranjanjem vrednosti investicije. Posebne ugodnosti smo pripravili tudi za vse kupce individualnih hiš Lumar. Ugodnosti veljajo do 31. maja 2017. 


PREDSTAVITVE STROKOVNJAKOV

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje kakovostnih in visoko energetsko učinkovitih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v hiše Lumar. Za več informacij o gradnji njihove sanjske hiše Lumar bodo na voljo tudi lastniki hiše.


Veselimo se druženja z vami.

Vaš Lumar

AKTUALNE NOVICE 23.12.2016
Srečno 2017!
23.12.2015
Srečno 201625.12.2012
Zavedamo se...


© Lumar IG d.o.o., 2006-2015